Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Infók a sorozat befejezéséről

2008.09.27

Sokan feltettétek magatokban gondolom és ide is írtátok hogy kb. hány részes a sorazat. Ezt ugye még ott sem tudták jó ideig. Egy hónappal a megkezdés után a nagy sikernek való tekintettel Sherlyn elmondta hogy A producer Natalie úgy döntött hogy 100! résszel kitolják a végét. Vagyis 100 helyett 200 lesz. Azonban!!!

Még biztos hogy lesz vagy egy-két hónapig. Hátra van hogy Marychuy hazamegy És esetleg újra össszejön Juannal ,megtudja Juan hogy van egy kicsijük. Az ő szerelmi száliuk még biztos elvarratlan mert nem tudja hogy van egy gyerekük. Vagy ott marad Leonál még. Illetve hogy Ceci felfedje magát és biztos idő mire M. elfogadja ezt. Szóval még nem kell félni sok minden hátra van.

Mégis a Televisa hivatalos közvéleménykutató rendszere amiben minden két hétben új kérdésekkel felmérik a  nézőket hogy mire van igény mit szeretnének látni most a következő kérdést tették fel először: Ezekben az utolsó részekben kinek a történetét szeretnéd látni? Illetve volt kérdés hogy a mostani vagy a sori eleji témákhoz térjenek e vissza. Vagy hogy a sori elejét visszavárjuk? ezek mid arra utalnak hogy elkezdik forgatni az utolsó részeket:(

Most ennyit tudtam kideríteni de folyamatosan beszámolok majd a fejleményekről.

Maia