Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Exclusivas-noticias de protagoniztas de CCEA

2008.10.24

Sherlyn a napokban ünnepelte  a 23. szülinapját!! A forgatási nap után a rendezővel az élen(Natalie Lartiellux) szerveztek egy kis bulit ami term. meglepetés buli volt. Ez Guadalarajában, Jaliscoban történt..A meglepetés öröme nem hiányozhatott,Sherlyn nagyon boldog volt és megünnepelte kollégáival az elmult sikeres egy évét.. nem maradhatott el a Mexicoban hagyománynak számító "Mananitas" sem(amit nem tudom mi). Természetes hogy ajándékokkal is elhalmozták mind kollégái titkos rajongói-több virágcsokorral és csokival hagyta el a helyet:))

Sherlyn

 

Viviana azaz Niela Norvind sajnálatát fejezte ki hogy már nem dolgozhat a kollégáival mert hiányoznak neki!!!! kifejezte örömét hogy mennyire örült a sorozatbeli szereplésének amit nagyon nagy színvonalúnak tart,főleg hogy olyanok is szerepelnek benne mint "főszínészek" : Helena Rojo, Ricardo Blume. Nagyon megkedvelte Maitét és term. Williamet is.. Elmondta hogy a legjobban Sarai-a sorozatbeli kislánya -hiányzik neki a legjobban ,mivel őt szinte sajátjává fogadta!!!!     Nailea Norvind extraña a sus compañeros

 

Arturo Carmona(amador) tagadta azt a hírt hogy románca lenne a mexikói modellel Lorenza Bernottal. Az ügyben mindketten cáfolták a hírt. A pletyka valószínű azért terjedt el mert Arturo már járt szintén egy modellel  Jacline Bracamontessel:)

 

Arturo Carmona niega romance

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

úú köszönjük Kriszti!!

Maia (szerk.),2008.10.25 13:26

Már a nézettségben a 4.-ik helyen

Kriszti,2008.10.25 12:08

Fuego En La Sangre 31.7 (Utolsó hetek)
Alma de Hierro 22.2
En nombre del Amor 21.1 (Premier)
CUIDADO CON EL ANGEL 19.8
Un Gancho Al Corazón 18.9
Juro Que Te Amo 14.8
María la del Barrio 11.1 (Utolsó részek)
Marimar 11.0
Victoria 12.1
Pobre Rico, Pobre 8.1
La Tormenta 7.5
Contrato de Amor 6.7
Deseo Prohibido 6.0
La Hija del Mariachi 5.8


örülök hogy elnyerte tetszésed:)

Maia (szerk.),2008.10.25 12:02

lesz még ilyen rovat,ígérem..nézettségi adatok.. hát szám szerint nem tudom de annyi bizonyos hogy egyre több helyen fogják kezdeni vetíteni!! Most pl. Purto Ricoban.. Mexicoban és környékén biztos nagyon népszerű hisz főműsoridőben van..bár most épp azon van az aggódás hogy el akarják tenni 3ra.
a helysznről érdeklődöm:) ja és ne hagyd ki a 100. részi meglepiket:)

Gracias!

kati,2008.10.24 20:32

Örülök az újságoknak,igazán érdekesnek találtam, nagyon köszönöm. Bármelyik színészről szívesen olvasok híreket,és nagyon megköszönném, ha sikerülne legalább időnként nézettségi adatokat is megtudnunk, tudom, hogy mennyire fontos,hiszen ez nagyban befolyásolja azt, hány részes is lesz ez a sori.Illetve a forgatási helyszínek, körülmények is érdekelnének.Mégegyszer köszi!