Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Exclusiva video y noticias de protagonistas de CCEA part 2 .

2008.11.20

Második rész tudjátok már volt egy ilyen. Hírek a szereplőkről:

Maya Mishalka(Ivett,Blanca) az esmasnak adott nyilatkozatában elmondta hogy nagyon sok munkája van a sorozatban de nagyon élvezi. A szerepét pedig úgy értelmezik mint egy kettős személyiségű nő,akinek meggyűlik a baja mindkét személyiségben. Kérdés hogy lehet így élni? Ezért szőtték bele az öngyilkossági kísérletet is.Később meghívták hogy kövesse nyomon egy saját fórumon a telenovella alakulását,amit ritkán tud megejteni mert az interjút is a forgatási helyszín és a fórum közt adta.

(saját fordítás)

Maya Mishalska, con doble personalidad

Az Israelt alakító híres színész a rajongók nagy örömére novemberben visszatért a sorozatba egy nagy átváltozás után. Mauricio Mejía az Egyesült Államok híres lapjának a Fama-nak adott nyilatkozatot.A "meghódítja a világot a tehetségével" címszó alatt futó cikkben agyba-főbe dícsérték a különösen sármos színészt,aki világhírnevet és világhírű művészek szintjére jutott el a debütáló sorozatában(ez főként Maite-nak is köszönhető).Románia,Horvátország,Szlovénia,Bulgária (hogy csak egy párat említsek) mindenhol elárasztják rajongói. Naponta lépnek vele kapcsolatba az interneten keresztül rajongói akik csak azért tanulnak spanyolul hogy vele beszélhessenek. Tucatszámra hozzák létre az őt istenítő weblapokat vagy fórumokon témékat,amiben őt és munkásságát ismerik el. Mauricio természetesen üzent a rajongóinak:"a rajongók a legfőbb hajtóerők hogy kihozd magadból a legjobbat.Ők ösztökélnek a fellépésükkel.Tisztelnek és őszintén szeretnek és támogatnak,állhatatosak és kitartóak,mellettem állnak,ami nagyon fontos nekem".

(saját fordítás)

Mauricio Mejía conquista el mundo

Jorge de Silva(Eduardo),arról faggatták hogy mit szeret,hova szeret járni,hol kapcsolódik ki igazán és végül mit ajánlana. Jorge őszintén beszélt arról,hogy mivel ő Acapulcóban született,természetesen hozzánőtt a strand, a tenger,ami lenyűgözi.14 éves koráig élt itt és megemlítette a Carmen strandot ,mint kedvencet.Sok más emléke is van. Persze ha igazán élvezni akarjuk a víz adta lehetőségeket,el kell sajátítani különbőző vizi sportokat.Mint mexikói lévén preferálja az ottani ételeket is ezek közöl kiemelkedően a húsgombócot rizzsel.Amint megjelent a Teleton azóta részt vesz a motorbiciklizők körében. 100 százalékosan kitölti idejét a sorozat,de mindenképpen szakít időt Guadalajarában élő fiának meglátogatására és a karácsonyt vele tölti.Végezetül mindenkinek ajánlja a Bernal sziklákat ami csak 2 órára van Mexikóvárostól és nem sokan ismerik.

(saját fordítás)

Jorge Da Silva disfruta del mar

Sherlyn esküvőt forgatott és lenyűgözte őt ez a forgatási nap. Természetesen mint minden nő,ő is egyszer át akarja élni ezt a napot és érzést,habár most is voltak benne kis idegességre utaló jelek. Azért a valóságbeli esküvője másabb lesz,mint a filmben.A jelenetet Mexikóváros központjában a Senora de le merced templomban forgatták. Sherlyn azt nyilatkozta hogy az ő esküvője civilben lenne megtartva méghozzá Cancunban,San Agustín református templomban. Viszont még várat magára a szőke herceg:)

(saját fordítás)

Sherlyn quiere casarse en Cancún

 

 

Remélem tetszenek a hírek:) Ha már Rocio esküvőjéről volt szó akkor itt a backstage vidije:)))

http://www.youtube.com/watch?v=J3P59J-7ifM

letöltheted:  http://www.sendspace.com/file/417i10

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

hajdú szováz erzsébe utca 9

zsanet,2012.09.01 10:20

szeretlmes vagyok vviliam levybe nem szégyelem kimondani vagy ez csak bele zúgás nem tudom na mindegy nagyon hejes amúgy vviliem levy imádom szeretem.

nádudvar petőfi ut 6

judit,2012.09.01 10:07

nsgyon hejes jun migel szeretném ha egyszer eljöne hozám mert én nekem nagyon tetszik szerelemes vagyok belé.

buda pest bárány utca 7

marika,2012.09.01 09:55

imádom ezt a filmet nagyon aranyos maricsúj bene juan migel pedig jó képő.

Látogattotság?

Kriszti,2008.11.21 16:17

Szia!Hogy raktad ki az oldaladra a látogatottsági adataokat?

debrecen puskin utca 8

anna,2012.09.01 09:35

én nem értem miért vann ojan ember a világon aki nem szereti az árva angyalt meg a márichuy a szerelem diadalát én nagyon nagyon imádom mind a két filmet különösen azért mert maite perroni meg vvilliam levy szerepel benne nagyon tetszik vvilliam levy a filmben huánmigel szánromán és maite perroni imádlak beneteket pusz,

-

Árva Angyal Fan!!<3,2011.04.26 16:28

Bocsi hogy ezt a hozzászólást ide írom,de oda ahova akartam ott nem volt ilyen.A Szereposztás bejegyzésnél sok helyesírási hiba van.Pl:Maria de Jesús Welarde,Marichuy és nem Mary Chuy! És Welarde-t kell írni nem azt amit odaírtál.És nem azért mondom hogy idegesítselek,csk jobb ha tudod...;)

Büdaörs uzsoki köz 38 2040

Sedestyén Sándorné,2011.02.15 09:49

Nagyon jó film

7845

OTTILIA,2011.02.04 18:11

KEDVES ÉS ARANYOS GYÖNYÖRÜ LÁNY MARI JADE JESUS ÉS JUAN MIGUEL IS NAGYON JO KÉPÜ

48445

otti és vani ,2011.02.04 18:07

KEDVES ÉS DRÁGA EZ A FILM NAGYON KIRÁLY IMÁDJUK VVILIAM LEVYT ÉS MAITE PERRONIT

én is

dávid,2011.01.12 17:40

anyukám is szokta nézni így én is. 10 éves vagyok :D

evike11@freemail.hu

pongó éva,2010.12.30 12:48

nagyon im,ádom ezt a filmet csak esztefit meg a nénikéjét nem szeretem...

Látogatottság

Kriszti,2008.11.23 10:45

Muchisimas gracias!!!

látogatottság

Maia ,2008.11.22 15:45

beállítások:oldalfunkciók:statisztika oda egy pipa és látszik:))